Permanente Udvalg

Bestyrelsesudvalg (Klik på foto for forstørrelse)

De 6 permanente Udvalg
  1.  Økonomiudvalget assisterer bestyrelsen med økonomiske optimeringer, Endvidere bidrages med anbefalinger til udarbejdelsen af regnskaber og budgetter.
  2. Teknikudvalget assisterer bestyrelsen med løsningen af komplekse tekniske opgaver vedrørende Vejlesøparkens bygningerne.
  3. Facilitetsudvalget assisterer bestyrelsen med relevant udnyttelse af ejendommens fælles faciliteter (selskabslokale, vaskeri, aktivitetsrum osv.)
  4. Forsyningsudvalget assisterer bestyrelsen med at overskue forsyningsaftalerne og kommer med anbefalinger såfremt der er konflikt mellem aftaler og leverancer.
  5. Park- og Miljøudvalget (tidligere Skovudvalget) assisterer bestyrelsen med initiativer til Vejlesøparkens forskønnelse i form af “Skovplanen” og andre arkitektoniske udformninger.
  6. Regler- og Kommunikationsudvalget assisterer bestyrelsen med at vedligeholde vedtægter, forretningsorden og husorden, og anbefaler hvordan bestyrelsen skal kommunikere med beboerne. Dette inkluderer hjemmesidens struktur og indhold.
Galleri (Sæt cursor over foto for navn og klik på foto for forstørrelse)

 

Comments are closed.