Ejendomsvurderingen 2011

Holte, 30. August 2017.

For tiden modtager nogle lejlighedsejere besked fra Skatteankestyrelse om, at man har frafaldet sagen vedrørende ejendomsvurderingen fra 2011. De fleste har aldrig hørt om denne sag og undre sig over, hvad der menes.

Sagen er i korthed denne, at ejerne i 2013 blev givet en forhåbning om en beskeden nedsættelse af 2011 ejendomsvurderingen. Bestyrelsen blev på daværende tidspunkt kontaktet af en advokat, der ville køre sagen for os under princippet ”no cure – no pay”.

Derefter rettede advokaten på ejernes vegne en klage til Skatteankestyrelsen og tilsvarende sager er nu blevet afgjort til skattevæsenets fordel. Derfor vurderede advokaten, at det ville være nytteløst af fortsætte sagen hos Landsskatteretten, da chancen for at vinde var nærmest nul.

Bestyrelsen besluttede derfor at frafalde sagen og det er det, som man nu får brev om.

MVH / Webmaster

Tilbage til nyhedsoversigt >>

Hjemmesiden og grafisk design af: DuexDesign