TV, Radio, Telefon og Internet

TV

Der er to kabelnet på ejendommen. YouSee er eneleverandør af TV via coax kabelnettet. Tilmelding, der er frivillig, sker direkte til YouSee, og priserne er de listepriser, der oplyses af YouSee. Egne antenner, herunder også til modtagelse af programmer fra satellit, skal være anbragt, så de ikke udefra er synlige over altanens brystning.

RADIO

FM radio sendes ikke længere i YouSee-kabelnettet. Med egen stueantenne til FM kan de danske og svenske programmer 1-4 samt en række lokalradioer modtages med god kvalitet. Med en DAB+ modtager kan alle Danmarks Radios mange radiokanaler, og en lang række andre radiostationer modtages i meget god kvalitet.  En liste over frekvenserne på de radiostationer, der kan modtages i Københavns-området findes her.

INTERNET

Internet med de højeste hastigheder (100/300 Mbit / 1 Gbit) kan opnås ved at bruge YouSee coax-kablet. Foruden YouSee er der også de alternative leverandør fastspeed.dk, hiper.dk , fullrate.dk , telenor.dk , kviknet.dk. Oplysninger om priser mv. skal søges på leverandørernes hjemmesider. Der er ikke krav om et TV-abonnement hos Yousee for at have internetforbindelse ad denne vej.

VSP Antenneforerening til hurtig billig bredbånd

VSP Antenneforerening har sin egen hjemmeside her>>

TELEFON

Gennem det oprindelige fastnettelefonstik i lejligheden kan der også fås internet med en moderat hastighed – op til ca. 20 Mbit. Selv om forbindelsen er ejet af TDC, er der en lang række mulige leverandører. Nogle af disse tilbyder også pakker med kombination af tv, internet og telefon leveret via dette “telefonstik”. Der er stor konkurrence, og beboerne opfordres til at undersøge markedet grundigt for det tilbud, der bedst matcher behov og økonomi.

MOBIL

Alle mobilselskaberne har sendemast på taget af blok 1, og dækningen i området er derfor særdeles god. Næsten alle selskaber leverer 5G fra taget på blok 1. Ved køb af internetforbindelse via mobilnettene skal man være opmærksom på, at selskaberne har en begrænsning på datatrafikmængden. Derfor anbefales bredbånd til streaming af TV i lejlighederne.

Hjemmesiden og grafisk design af: DuexDesign