El-forsyning

Elforsyningen kommer fra kælderen op til hver lejlighed gennem et indemuret forsyningsrør i trappeopgangen. På hver etage er der placeret et skab med el-målerne til lejligheden på den pågældende etage.

Oprindeligt er lejlighedens el-grupper og HPFI placeret i det samme skab. Nogle lejlighedsejere har senere flyttet el-grupperne og HPFI’en ind i lejligheden, således der kun er måleren tilbage i skabet på trappeopgangen.

Tryk på billedet for at forstørre det.

Til venstre ses den originale installation og til højre se en moderne installation, hvor el-grupperne og HPFI’en er installeret i lejlighedens entre.

I blok 1 er elmåleren placeret i en ud fræsning i gangvæggene bag en løs plasticlåge, og den øvrige installation med sikringer og HPFI er placeret bag en trælåge i lejlighedens forgang.

 

Til og afmelding af Elektricitet

Det er lejlighedens beboere, der selv har ansvaret for at til- og afmelde el abonnement. Selv om det er Radius (tidligere DONG) der har forsyningspligten i området er det også muligt at vælge andre leverandører, hvis man ønsker det. Se nærmere herom på elpris.dk

Comments are closed.