Brandsikkerhed & Banko 14/11

Vejlesøparken, den 22. oktober 2019.

Vi har talt og orienteret meget om brandsikkerhed i boligen og på fællesarealerne. Der er stadigvæk et emne, som bør belyses endnu bedre – og det er flugtvejene. På hoteller og mange andre steder er der i hvert rum placeret et kort over flugtvejen, såfremt en evakuering måtte være nødvendigt. Den planlagte flugtvej bør man kunne finde “med bind for øjnene”, da et røgfyldt lokale svier så slemt i øjnene, at man instinktivt lukker dem. Derfor afholder vi endnu et møde med fokus på flugtvejene:

Torsdag, den 14. november kl. 19:00 i Selskabslokalet

Mødet om flugtvejene tager ca. 30 minutter og er gratis. Derefter afholder vi Banko for de interesserede.

Download invitationen via dette link>>

MVH / VSP Grundejerforening og Beboerrepræsentationen

Tilbage til nyhedsoversigt >>

Hjemmesiden og grafisk design af: DuexDesign