Betonrenovering Blok 4 & 5

Vejlesøparken, den 12. november 2018.

Betonrenoveringen af Blok 1 er stort set afsluttet og entreprenøren fortsætter nu med betonrenoveringen på Blok 4 og 5. Blok 2 og 3 bliver ikke renoveret i denne omgang.

Varsel blok 4

I forlængelse af betonrenovering på blok 1, forsætter vi nu med at udbedre de betonskader som er på blok 4. Opstart forventes i slutningen af uge 46, planlagt til at tage 2-2½ uge.

Entreprenøren vil arbejde fra 2 lifte i denne periode, så der kan, især på brandvejen, være perioder hvor der ikke er kørende adgang.

På vestsiden er der nogle betonskader, som kan medføre mindre mængder af beton affald, inde på jeres altaner. Vi vil gerne opfordre jer selv, til at rydde op.

Der placeres en plastikspand i kælderen, ved siden af papircontaineren, der kan i komme af med dette affald.

Skal entreprenøren rengøre jeres altaner, skal vi bede om adgang gennem boligen for arbejderne.

Dette bedes oplyses til ejendomskontoret. Derefter vil inspektøren og entreprenøren udarbejde en rengøringsplan, så snart arbejdet er afsluttet.

Varsel blok 5

I forlængelse af betonrenovering på blok 1 & 4, forsætter vi nu med at udbedre de betonskader som er på blok 5. Opstart forventes i slutningen af uge 48, planlagt til at tage 1-1½ uge.

Entreprenøren vil arbejde fra 2 lifte i denne periode, så der kan, især på brandvejen, være perioder hvor der ikke er kørende adgang.

MVH / Ejendomsinspektøren

Tilbage til nyhedsoversigt >>

Hjemmesiden og grafisk design af: DuexDesign