Mindeord Tove Franke

Vejlesøparken, den 25. juli 2022

Det er med stor beklagelse, vi erfarer, at Tove Franke, Vejlesøparken, er gået bort torsdag den 21. juli 2022. Tove Franke havde mange frivillige arbejdsopgaver og var blandt andet gennem mange år aktiv i beboerrepræsentationen for lejerne i Vejlesøparken. Tove var således formand for beboerrepræsentationen i mange år, indtil hun efter eget valg sluttede som formand i 2017. Lejerne har mistet en forkæmper og ildsjæl, og vi er meget taknemmelige for Toves hjertevarme, omhu og præcision i sin indsats for lejerne i Vejlesøparken.

Æret være Tove Frankes minde.

Beboerrepræsentationen i Vejlesøparken

Laila Skoubye, Karen Krabbe og Ole Jørgensen

Tove Franke foto fra Facebook

Tilbage til nyhedsoversigt >>

Hjemmesiden og grafisk design af: DuexDesign